Välkommen till
Chargebuddy AB!

Vi är ett innovativt företag, grundat år 2019 med visionen att driva fram förändringen mot en hållbar och elektrifierad fordonsbransch. Trots de utmaningar som den globala pandemin medförde, valde vi att möta dem med styrka och fortsätta vår resa mot att bli marknadsledande inom laddningsinfrastruktur.

Hos ChargeBuddy är kvalitet vår främsta prioritet. Vi har noggrant valt att samarbeta endast med välrenommerade varumärken som Zaptec och Wallbox för att erbjuda våra kunder produkter av högsta kvalitet som uppfyller alla branschens standarder.

Våra certifierade installatörer har en gedigen erfarenhet inom laddningsinfrastruktur och strävar efter att ge dig professionell och pålitlig service. Vi är dedikerade till att säkerställa att installationen och användningen av dina laddstationer går smidigt och effektivt.

Med vår passion för hållbarhet och vår strävan att skapa en bättre framtid erbjuder vi enastående produkter och tjänster. Genom vår breda portfölj av laddstationer och vår innovativa appbaserade plattform ger vi våra kunder fullständig kontroll över sina laddningsbehov.

Vi är stolta över att ha tusentals nöjda användare som har valt ChargeBuddy som sin pålitliga partner inom laddningsinfrastruktur. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder och ser fram emot att vara en del av din resa mot en mer hållbar och elektrifierad framtid.