ChargeBuddy GO - Debiteringslösning med, 24/7 support per mail och telefon

ChargeBuddy GO är vår plattform som hjälper organisationer, elbilsförare och kommuner med en integrerad mjukvarulösning. Man registrerar sitt kontokort vid första laddtillfället och debiteras sedan enligt den taxa anläggningsägaren har bestämt.

Varför kunder älskar oss

Om ChargeBuddy Go

Välkommen till nästa kapitel i ChargeBuddy's resa!
Med stor glädje och entusiasm presenterar vi vår nyaste innovation - en app som revolutionerar ditt sätt att ladda bilen. Sedan lanseringen har responsen varit överväldigande positiv och vi har idag tusentals användare!

Varför ChargeBuddys debiteringslösning?

Vi har alltid eftersträvat att göra elbilsladdning enkelt, tillgängligt och bekvämt. ChargeBuddy-Go representerar det senaste steget i den riktningen.

Universal tillgänglighet

Oavsett var i Europa du befinner dig kan du nu enkelt ladda din bil och betala för laddningen direkt genom vår app. Säg adjö till laddkort och massor av olika inloggningar och välkommen till vår kompletta app där alla offentliga laddpunkter är samlade på ett ställe.

Speciellt för BRF & Företag

Vi har skräddarsytt systemets funktioner med er i åtanke. Den inbyggda debiteringslösningen erbjuder en enkel lösning för att övervaka, rapportera och debitera elförbrukningen för boende och anställda. Genom ökad transparens och effektivitet vill vi göra er laddning enklare.

Vår Filosofi

Hos ChargeBuddy tror vi att rätt teknologi kan göra livet enklare och samtidigt främja en hållbar framtid. Vi hoppas att vår nya debiteringslösning blir en brygga mellan dessa två mål.

Tack för att du är en del av ChargeBuddy-familjen. Framtiden är inte bara elektrisk - den är också enkel, bekväm och hållbar med oss.

ChargeBuddy-Go Debiteringslösning

Vad driver ChargeBuddy?

Play Video

Innovation och att hjälpa vår planet

Med vår passion för hållbarhet och vår strävan att skapa en bättre framtid erbjuder vi enastående produkter och tjänster. Genom vår breda portfölj av laddstationer och vår innovativa appbaserade plattform ger vi våra kunder fullständig kontroll över sina laddningsbehov.

Vi är stolta över att ha tusentals nöjda användare som har valt ChargeBuddy som sin pålitliga partner inom laddningsinfrastruktur. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra kunder och ser fram emot att vara en del av din resa mot en mer hållbar och elektrifierad framtid.

Vi välkomnar din feedback

4.5/5

1.2k recensioner

4.3/5

400+ recensioner

4.9/5

700+ recensioner

Bättre laddupplevelse för elbilar