SPÄNNANDE UPPDATERING FRÅN CHARGEBUDDY – NY APP LANSERAS SNART!

Det är med stor glädje vi kan dela med oss av några fantastiska nyheter – vår nya app är på väg och kommer lanseras inom en månad! Detta är en stor milstolpe för oss på ChargeBuddy i vårt uppdrag att göra laddning av elbilar så enkelt och tillgängligt som möjligt.

Den kommande appen kommer revolutionera hur våra kunder interagerar med våra laddningstjänster. Oavsett var du befinner dig i Europa kommer du kunna ladda och betala för din laddning smidigt och direkt via vår app. Ingen mer krångel, bara smidig och snabb laddning!

Men det stoppar inte där. Vi har haft våra BRF/fastighetsbolag och företagskunder i åtanke under hela utvecklingsprocessen. Med vår nya app kommer man kunna hålla koll på sina boendes och anställdas elförbrukning via vår debiteringslösning. Vårt mål är att göra processen så enkel och transparent som möjligt för alla inblandade.

Vi på ChargeBuddy strävar ständigt efter att använda teknologi för att förenkla livet och bidra till en grönare framtid. Vi tror att vår nya app tar oss ett steg närmare detta mål.

Håll ögonen öppna för vår app-lansering och följ oss här på instagram för de senaste uppdateringarna. Tillsammans skapar vi framtidens elektriska värld.

Vi är glada över att ha er med oss på denna resa.

#ChargeBuddy #Elbilsladdning #Innovation #FramtidensEnergi

Senaste nyheterna

Elbilars Miljöpåverkan: Myter och Fakta

När det gäller elbilars miljöpåverkan finns det både myter och fakta som behöver adresseras. En allmän uppfattning är att elbilar är “grönare” än deras bensindrivna motsvarigheter, men detta måste analyseras

Read More »