Behöver du en
laddbox för företag?

Att kunna ladda sin bil på arbetet är nästan en förutsättning för att motivera kollegorna att gå över till elbilar. Är du intresserad av ett kostnadsfritt besök på plats eller har andra frågor? Tveka i så fall inte på att kontakta oss .

laddbox för företag

Representerar du ett företag? Söker ni en leverantör med spjutspetskompetens och bra priser? I så fall har du hittat rätt! Vi arbetar enbart med att installera laddboxar och med en enda leverantör – därför besitter vi en kompetens som få andra gör.

Att arbeta med oss är enkelt. Samma sekund som ni väljer oss kan ni luta er tillbaka och låta oss skräddarsy er anläggning utifrån era önskemål. Vi erbjuder bland mycket annat projektering, subvention och debiteringslösningar. Vi kan till exempel ordna så att förbrukningen debiteras direkt från användarens kontokort

Ladda bilen medan
du jobbar

Numera går det visserligen att skaffa en laddstolpe till sitt hem. Dock behöver inte det vara nödvändigt om du som anställd istället kan ha tillgång till laddboxar på jobbet. Med tillgång till en laddbox för företag kan du nämligen ladda bilen under tiden du jobbar.

När arbetsdagen är slut har du sedan en fulladdad bil som väntar på dig. Det gör det med andra ord bekvämt för dig att ha en elbil, något som är ett av skälen till att en laddstolpe för företag kan spela en nyckelroll i att få allt fler svenskar att börja använda elbilar.

ett fossilfritt
sverige

Varje laddbox som installeras tar oss ett steg närmare ett fossilfritt Sverige. Det är därför denna utveckling är så viktig som den är, och något som vi är mycket stolta över att kunna bidra till.

rädda vår planet

Detta kanske låter dramatiskt, men faktum är att du som företagare kan bidra till att rädda vår planet genom att skaffa dig en laddstolpe för företag.

Alla måste nämligen dra sitt strå till stacken när det kommer till att bekämpa klimatförändringarna, och det kan du alltså göra genom att förse dina anställda med laddboxar.