Behöver du en
laddbox för brf?

Det är vårt expertområde. Är du intresserad av ett kostnadsfritt besök eller har andra frågor? Tveka i så fall inte på att kontakta oss

laddbox för brf

Representerar du en bostadsrättsförening? Söker ni en leverantör med spjutspetskompetens och bra priser? I så fall har du hittat rätt! Vi arbetar enbart med att installera laddboxar – därför besitter vi en specialkompetens som få andra gör.

Att arbeta med oss är enkelt. Samma sekund som ni väljer oss kan ni luta er tillbaka och låta oss skräddarsy er anläggning utifrån era önskemål. I detta ingår projektering, subvention och debiteringslösningar för att nämna några exempel. Vi kan till exempel ordna så att era medlemmarnas förbrukning antingen hamnar direkt på deras hyresavi eller att den debiteras från deras kontokort.

vad är skillnaden gentemot ett vanligt eluttag?

Med ett vanligt eluttag kan det i många fall ta så mycket som ett dygn att ladda en elbil. Genom att erbjuda dina hyresgäster en laddstolpe för BRF kan du istället få ner tiden till så lite som 2–4 timmar, och i vissa fall till och med till 20-30 minuter. Det är något som av förklarliga skäl innebär en avgörande skillnad för de bilister som funderar på att skaffa sig en elbil.

Det är i sin tur därför också något som gör det mer sannolikt att man som bilist ska kunna tänka sig att göra sig av med sin gamla bil och istället köpa en elbil. Varje laddbox för BRF som vi installerar är därför en vinst för miljön och klimatet!

förmånligare priser

Eftersom det ligger i allas intresse att göra fossildrivna bilar till ett minne blott ska det inte behöva kosta en mindre förmögenhet att skaffa sig en laddstolpe för BRF. Det är ett av skälen till att vi erbjuder försäljning och installation av våra laddboxar till mycket förmånliga priser.